Hieronta

Hieronta

LIIKKUVAN JA TREENAAVAN IHMISEN APUNA KEHONHUOLLOSSA

Hieronta

Mitä on hieronta?

Hieronta, joko klassinen tai urheiluhieronta, ovat olleet kaikkien ihmisten apuna jo tuhansien vuosien ajan, eli sen tehokkuudesta ja toimivuudesta ei tarvitse juuri kiistellä. Corella hierontapalvelut keskittyvät auttamaan liikunnallisia ja treenaavia ihmisiä pitämään kehostaan huolta ja palautumaan paremmin treeneistä. Kovaa treenaaminen vaatii tietyn verran pääsymaksuja mitä pitää maksaa, että keho pysyy hyvässä toimintakunnossa ja hieronta voi hyvinkin olla yksi maksuvälineistä!

Milloin kannattaa harkita hierontaa?

No ainakin silloin, kun viime hieronnasta on vuosikausia aikaa ja treenaaminen kuuluu olennaisena osana viikottaiseen elämään, tai jos kroppa tuntuu koko ajan olevan jumissa tai tukossa. Välillä kannattaa käydä hieronnassa myös silloin kun ”treeni ei vaan kulje”, sitä saattaa olla pikku hiljaa ajanut itsensä niin jumiin että sitä ei enää muistakaan, miltä tuntuu kun keho toimii ilman turhia rajoitteita.

Miksi juuri Corelle hierontaan?

Me Corella ymmärrämme liikkuvan ja treenaavan ihmisen kehon päälle ja osaamme ottaa esimerkiksi eri liikuntamuotojen ja urheilulajien vaikutukset kehossa huomioon kaikessa toiminnassa, sekä hieronnassa, fysioterapiassa että treenaamisessa. Meidän hierojien kanssa voit myös keskustella hieronnan halutuista vaikutuksista ja sen jälkeen valita joko hiljaisen palvelun tai vaihtoehtoisesti jutella hierojan kanssa mukavia!

Hierontapalveluita meillä tarjoavat:

Helsinki Core Trainers - Hanna Väisälä

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!