Krista Thesleff

Krista Thesleff

Urheilufysioterapeutti, fysiikkavalmentaja

Oikea polveni on leikattu kuusi kertaa. En voinut hyväksyä, että oma kehoni noin vain pettää. Sen takia ryhdyin salapoliisiksi – tai fysioterapeutiksi, ihan miten sen haluaa sanoa. Kun yritin kuntoutua polvivammojeni jälkeen tuntui, että koko kroppani oli täysi mysteeri. Mikään ei toiminut niin kuin piti. Oma polveni ei ikinä palautunut entiselleen. Nyt unelmani on auttaa muita ja pitää huoli, ettei näin käy kenellekään muulle.

Taitoluistelu-urani siis tyssäsi siihen, mistä oikea intohimoni lopulta kumpuaa. Liikkeen ja liikkumisen tulisi olla kivutonta ja helppoa. Kovin usein se ei kuitenkaan näin ole. Joinain aamuina herää siihen, että pelkkä kyykkyyn pääseminen on kaukainen unelma. Tai ehkä sinulle on käynyt joskus niin, että selkäsi on kivusta mutkalla etkä yletä edes solmimaan omia kengännauhojasi? Vai oletko yliliikkuva kuten minä ja liikkeen vaatima hallinta vaatii ihan äärimmäisiä ponnistuksia?

Noiden ongelmien takana on aina jokin heikko lenkki. Sen löytäminen vaatii usein oivaltamista, hurjasti kärsivällisyyttä ja paljon motivaatiota. Ja sen Sherlock Holmesin, joka on valmis selvittämään juuri sinun ongelmasi. Jos valitset minut, teen kaikkeni, jotta sinä pystyt taas solmimaan kengännauhasi, hyppäämään salchowin tai tekemään ihan mitä vain mistä unelmoit. Selvitetään sinun mysteerisi yhdessä.

 

Krista on tällä hetkellä äitiyslomalla, palailee työnteon pariin näillä näkymin loppukesästä/syksyllä 2022!

Koulutus:

Fysioterapeutti AMK 2015

Jatkokoulutus/saavutukset:

 • Suomen Urheilufysioterapeutit: Urheilijan lanneselkä, lantio & lonkka -kurssi
 • Suomen Urheilufysioterapeutit: Urheilijan polvi,nilkka & jalkaterä -kurssi.
 • Liikunnanohjaaja AMK 2008
 • Päätoiminen yksinluisteluvalmentaja 2009-2015
 • Taitoluisteluliiton valmentajakoulutus tasot 1 & 2

Hire a fysio-detective here! ›


  Ota yhteyttä

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Tavoitteesi/toiveesi


  This is a unique website which will require a more modern browser to work!

  Please upgrade today!