Laura Isopoussu

Laura Isopoussu

FYSIOTERAPEUTTI, VALMENTAJA, URHEILIJA

Laura Isopoussu

Valtaosan lapsuudestani ja nuoruudestani vietin voimistelusalilla. Määrätietoinen vuosien työskentely toi saavutuksia, joista pienenä tyttönä olin vain salaa haaveillut. Lopulta kuitenkin huippu-urheilusta tuli niin sanottu ähky ja mielenkiinto kaikkea liikuntaa kohtaan loppui hetkellisesti täysin. Liikunnasta pitämäni tauon aikana huomasin, että keho tarvitsee
säännöllisesti liikettä voidakseen hyvin. Tämä oivallus herätti mielenkiinnon ihmiskehon toimintaa kohtaan ja ohjasi minua opiskelemaan alaa. Ensin opiskelin liikunnanohjauksen perustutkinnon ja vuoden opiskelutauon jälkeen päätin opiskella vielä fysioterapeutin tutkinnon.

Niin valmentajana kuin fysioterapeuttina olen analyyttinen ja ratkaisukeskeinen tyyppi. Nämä ominaisuudet pitävät huolen myös omasta jatkuvasta ammatillisesta oppimisesta. Opiskeluiden ansiosta myös minut on osittain aivopesty ajatukseen ”pitää perustua tutkittuun tietoon”. Minulle on tärkeää, että harjoituksilla ja/tai esimerkiksi kuntoutukseen valituilla harjoitusliikkeillä on jokin faktaan perustuva ajatus, aina. Ei tehdä huvin vuoksi, vaan tarkoituksen ja päämäärän vuoksi.

Asianmukaisella valmennuksella ja fysioterapialla saadaan aikaan huikeita tuloksia!

Koulutus:
-Fysioterapeutti, AMK 2021
-Olkanivelen fysioterapia: täydennyskoulutus, TAMK 2021
-Liikunnnanohjauksen perustutkinto, LPT 2017
-CrossFit Level 1-valmentajakoulutus, 2014

Laita Lauralle viestiä niin pääset elämäsi thruster-kuntoon! ›


  Ota yhteyttä

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Tavoitteesi/toiveesi


  This is a unique website which will require a more modern browser to work!

  Please upgrade today!