Me olemme Core!

Me olemme Core!

Jotain hauskaa ja erilaista

Treenaamisen pitää olla hauskaa! Ja jos joudut kuntouttamaan itseäsi loukkaantumisen jäljiltä, olisi hemmetin hyvä jos sekin olisi hauskaa, eikö? Me uskomme, että myös valmentamisen pitäisi olla niin kivaa, ettei aamulla edes tunne lähtevänsä töihin. Kun tuohon lisää oman alansa kovimmat ammattilaiset, joilla osaaminen on Suomen huippua, niin paketti alkaa olla kasassa.

Core tarjoaa asiakkailleen jotain vähän erilaista. Kun kävelet sisään, et ehkä heti arvaa tulevasi treenipaikkaan. Aulatilastamme löytyy Helsingin rumin mikroaaltouuni, mutta myös rento sohvaryhmä ja useimmiten sekalainen porukka juttelemassa ennen tai jälkeen treenien milloin mistäkin. Jos Juho ei ole mukana juttelemassa, voi jutun taso olla jopa ihan hyvääkin.

Aulasta aukeaa n. 650m2 harjoitustilat, joissa valmennamme yksilöitä ja ryhmiä. Suosituin treenimme on Bootcamp, joka tarjoaa monipuolista toiminnallista harjoittelua hienon porukan kanssa. Kaikki ryhmämme ovat pieniä, yleensä n. 8-12 ihmistä kerrallaan. Muita ryhmätreenejämme ovat:

Jos taas pienetkin ryhmät ovat mielestäsi vähän ahdistavia tai tavoitteesi niin spesifejä, että kaipaat ennemmin henkilökohtaista treeniä, onnistuu tämäkin luonnollisesti. Tällöin pääset treenaamaan täysin omassa rauhassa ilman, että tilassa on ketään muuta kanssasi samaan aikaan. Meillä on kolme eri kokoista treenisalia, joista sinulle sopiva ympäristö löytyy varmasti. Yksilöpuolella meiltä löytyy seuraavanlaista puuhaa:

Kaikki palvelumme rakennetaan aina yksilön tarpeiden mukaan. Kysy siis tarkemmin kun haluat tietää lisää hinnoista tai vaikka siitä, miten yllä olevista osasista rakennetaan juuri sinulle täydellinen treenipaketti!

Laita viesti Coren koutseille! ›


  Ota yhteyttä

  Otsikko (pakollinen)

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Tavoitteesi/toiveesi


  Meillä työskentelevät:

  Helsinki Core Trainers – Thomas TallbergHelsinki Core Trainers - Hanna VäisäläHelsinki Core Trainers – Juho Ranta  Yhteystiedot:

  THOMAS TALLBERG, FOUNDER

  etunimi@coretrainers.fi
  040 720 3003

  JUHO RANTA, head of coaching, partner

  etunimi@coretrainers.fi
  040 823 3192

  HANNA VÄISÄLÄ, hieronta

  This is a unique website which will require a more modern browser to work!

  Please upgrade today!