Thomas Tallberg

Thomas Tallberg

Coach, Personal Trainer

Treeni on osa suurempaa kokonaisuutta

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen ekonomi. Työskentelin vuosia investointipankissa, jossa puskin kunnianhimoisesti yötämyöden saavuttaakseni tuloksia.

Liikkuminen on aina ollut intohimoni ja kun en enää ehtinyt tehdä sitä, otin hengähdystauon ja kouluttauduin Personal Traineriksi. Tauosta tulikin täydellinen suunnanmuutos, kun huomasin kuinka palkitsevaa asiakkaiden ja omien kavereideni treenauttaminen oli. Olin löytänyt paikkani elämässä.

Olen nähnyt monta kertaa, kuinka ”vain” kerran viikossa treenaamaan tullut asiakas on jo muutaman kuukauden jälkeen rikkonut rajojaan tavoilla, joita ei ikinä uskonut mahdollisiksi. Unelmissasi saattaa olla vaikka Tukholman maraton, vaikket ikinä uskoisi jaksavasi juosta edes puolta tuosta matkasta. Hyvällä treenauksella ja päättäväisyydellä voit kuitenkin ylittää maalilinjan kevyesti. Jos näin käy, minä olen onnistunut tehtävässäni.

Haluan ymmärtää mahdollisimman hyvin asiakkaideni elämäntilanteen ja saada heidät haastamaan itsensä monella eri tasolla. Uskon, että treeni on osa suurempaa kokonaisuutta. Personal trainerin avulla ruokavaliosi, päivärytmisi ja asenteesi tulevat muuttumaan.

Pistä Tumpille koodia ›


  Ota yhteyttä

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Tavoitteesi/toiveesi


  This is a unique website which will require a more modern browser to work!

  Please upgrade today!